Jægergårdsgade

Tre gode råd til dig, der gerne vil have flere penge at shoppe for i Jægergårdsgade

By 13. maj 2019 Ingen kommentarer

Aarhus rummer mange butikker, der har noget for enhver smag, og især den velkendte Jægergårdsgade rummer mange butikker, der kan noget helt særligt. Her bliver du ikke kun mødt af flotte butiksruder og et inspirerende miljø, der er også en særlig charme over de små byhuse i forskellige farver og cafeer med udeservering på gaden. Men hvis kontoen er presset, er det ikke altid lige nemt at slippe afsted med en shoppetur i den ellers så skønne gade. Der er heldigvis råd for dette, og hvis du foretager nogle små ændringer, kan du få dig en økonomisk gevinst hver eneste måned, uden du skal mangle noget som helst.

Råd 1: Kig på dine forsikringer

Først og fremmest kan der være penge at hente, hvis du tager et ekstra kig på dine forsikringer. Ofte kigger vi på vores forsikringer første gang, vi får dem oprettet, og så kører det ellers bare på månedlig basis. Vi tænker ikke nærmere over prisen, og om det kan faktisk kan gøres billigere. For i mellemtiden kan det være, at du har fået dig en ny fagforening, er blevet studerende eller har en højere anciennitet hos dit forsikringsselskab. Sæt dig ned og se dine forsikringer igennem. Hvilke forsikringer har du, og hvad betaler du om måneden. Brug en times tid eller to på at undersøge dine muligheder for en forsikring igennem din fagforening eller a-kasse, som ofte vil have særaftaler for deres medlemmer. Især som studerende kan der være mange penge at hente på årlig basis, og du kan ofte få en billig forsikringigennem foreninger som DJØF og Magistrene.

Du skal sørge for at have styr på, hvad din forsikring skal kunne, og hvilke forskellige du har. Derefter kan du forhøre dig hos forskellige forsikringsselskaber og på den måde få det bedste og billigste tilbud.

Råd 2: Kig efter tilbudsvarer

Et andet råd, som mange overser i deres travle hverdag, er at gøre noget ud af at kigge efter bestemte tilbud i supermarkedet. Ofte handler vi i det supermarked, vi er tættest på, eller i den lokale netto, fordi vi plejer at gøre dette. Men handler du efter de aktuelle tilbud, så kan der være flere hundrede kroner at spare om måneden – per mand vel at mærke. Laver du en madplan ud fra nogle af de tilbudsvarer, der giver dig en bedste besparelse, og samtidig sørger for at købe andre varer på tilbud, kan du nemt spare mellem 50-200 kroner om ugen på mad.

Råd 3: Se dine abonnementer igennem

Ligesom med forsikring er der også penge at spare på forskellige abonnementer, som du måske helt har glemt, at du betaler til. I dag gør vi brug af en række streamingtjenester, abonnementer til fitnesscentre og betaler for vores telefon samt internet. Hvis du kigger på, hvad du egentlig har for nogle abonnementer, vil du somme tider blive overrasket. For der kommer hele tiden bedre og billigere internet- og telefonabonnementer, som du måske ikke overvejer eller holder øje med, fordi dit eget fungerer fint. Undersøg, hvad forskellige udbydere tilbyder, og saml gerne alle abonnementer i husstanden hos samme udbyder. På den måde kan I forhandle jer til fordele som en gratis streamingtjeneste eller billigere internet.

Opdatér dig selv

Det hele handler om at kigge efter i sømmene. Hvad betaler du egentlig for de forskellige månedlige udgifter, som du skal have, men som du ikke behøver betale mere end højest nødvendigt for? Det kan også være, at du skal skifte til et andet fitnesscenter eller holde øje med gode tilbud på et billigt telefonabonnement. Så får du flere penge at shoppe for i Jægergårdsgade.