Om gaden

Læs om Jægergårdsgade her

Beliggende på skønne Frederiksbjerg – tæt på Midtbyen, men dog helt sin egen – ligger en af de hyggeligste gader i Aarhus; Jægergårdsgade. Gaden strækker sig fra Frederiks Allé og ned til Aarhus Havn, og her finder du en masse skønne, små butikker, lækre restauranter og caféer samt udskænkningssteder. Gaden er en mangfoldig gade med et godt sammenhold de erhvervsdrivende imellem. Her finder du små butikker med et spændende og anderledes udvalg. Ofte kan du møde ejeren selv bag disken, og på Jægergårdsgade får du altid en god og høflig betjening.

På Jægergårdsgade finder du lokale produkter, lækkert garn, skønne frisører, helsekost, keramik, kunst, genbrug, tøj, unikke gaveidéer, uimodståelige øl & lækre vine. Der er flere restauranter, caféer og udskænkningssteder på gaden – alle med kvalitet og hygge i højsædet.

Hvert år – den første lørdag i maj – afholder Gadeforeningen en stor MARKEDSDAG, hvor vi lukker gaden for bilkørsel. Og hvor du finder sjove arrangementer, interessante tiltag og spændende events.