Jægergårdsgade

Muligheder for at finde kontorlokaler i Aarhus

By 9. september 2018 Ingen kommentarer

Østjylland er et fantastisk sted, og dette gælder således også for erhvervslivet. Sidste år blev der registreret 5.773 nyetablerede virksomheder i Østjylland. Dette er en fordobling af antal nyetablerede virksomheder sammenlignet med 2013, hvor blot 2.910 nye virksomheder blev registreret. Det svarer altså til, at der gennemsnitligt er kommet over 15 nye virksomheder til om dagen i perioden.

Hjertet af Østjylland er uden tvivl Aarhus, som er Danmarks næststørste by. Den store størrelse og internationale karakter giver mange muligheder for erhvervslivet. Derfor vælger mange virksomheder at etablere sig i Aarhus, og dette er med god grund. Er du på udkig efter kontorlokaler i Smilets By, bør du læse med her på siden. Vi giver dig nemlig gode råd til, hvordan du finder den perfekte løsning for din virksomhed.

 

Bliv en del af et kontorfællesskab

Kontorfællesskaber er det nye inde for kontorlokaler. Her deles flere virksomheder, freelancere eller iværksættere om fælles faciliteter, hvilket giver rig mulighed for sparring, vidensdeling og gode kontorer. Aarhus har selvfølgelig også et godt udvalg af kontorfællesskaber, og især Vaerksted, NO93 og Baron Fritz er populære.

Vaerksted er et kreativt kontorfællesskab, som er indrettet i en hal, der tidligere var en værkstedshal. I dag er det indrettet lyst, rummeligt og lækkert, og der er god plads til medarbejdere. Der er plads til 15 arbejdspladser i selve hallen samt fem arbejdspladser i et lukket sidekontor. Fællesfaciliteterne byder på workshop-zone, mødelokale, køkken, lounge og campingvogn.

At blive en del af et kontorfællesskab betyder ikke nødvendigvis, at man ikke har mulighed for privatliv. I NO93 findes nemlig 10 lukkede kontorer, der alle er i forskellige størrelser. Kontorerne varierer i størrelse mellem 12 og 40 m2, og der er derfor størrelser for ethvert behov. Fællesfaciliteterne er gode, og man har adgang til fælles kantine og to mødelokaler. Hele bygningen er professionel, præsentabel og lys, og så ligger den centralt i byen.

Ønskes havudsigt, er Baron Fritz svaret. Dette stemningsfulde kontorfællesskab ligger nemlig på toppen af det gamle pakhus, der har udsigt over såvel tage som byens tårne og havnen. Placeringen er dermed meget central, da der blot er 200 meter til banegården. Fælleskontoret har plads til seks arbejdspladser samt fem lukkede kontorer, der er 12-32 m2. Fællesfaciliteterne byder bl.a. på loungeområde og to mødelokaler.

 

Masser af erhvervslokaler i byen

Det er ikke alle, der er tiltrukket af fælleskontorer. Mange foretrækker deres eget erhvervslokale, hvor der altid er ro og plads til fordybelse. Disse lokaler har Aarhus selvfølgelig også mange af. Du kan f.eks. leje butikslokaler i det attraktive område ved Åboulevarden, hvor der er mulighed for at etablere restaurant, café eller butik. Du kan også leje dig ind på Vesterbro Torv, hvor pæne kontorlokaler udlejes. Disse er ideelle til at indrette klinikker eller almindelige kontorer i. Slutteligt kan du også vælge det charmerende og historiske område i Aarhus by, der hedder Latinerkvarteret. Kontorlejemål i dette område er yderst velplacerede og oser af historie og stemning.

For at få det bedste overblik over ledige kontorlejemål i Aarhus kan du se mere på https://www.lokalebasen.dk/leje/erhvervslokaler/8000-aarhus-c. Her får du en liste over de ledige kontorlokaler – og hvem ved, måske er du endda heldig at få lokaler i fantastiske Jægergårdsgade, der ligger i det pulserende byliv lige ved Aarhus Hovedbanegård.