Jægergårdsgade

Guide over Jægergårdsgade

By 1. juni 2020 Ingen kommentarer

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Omme bag den store togstation i Århus ligger der en lille, hyggelig gade: Jægergårdsgade. Alle århusianere har utvivlsomt før eller siden slået et smut forbi gaden, der tilbyder et hav af appetitlige spisesteder, tørstslukkende barer og andre, finurlige virksomheder.

Gaden i det nordlige Frederiksbjerg er et populært sted for både unge og gamle. Der er noget for enhver smag, og derfor er det en yderst attraktiv gade for både beboerne i storbyen og nysgerrige turister.

Der er mange gode grunde til at besøge Jægergårdsgade. Nogle af disse grunde har vi listet op her, sådan du hurtigt kan få et overblik over gaden og dens mange goder.

Lækre og hyggelige spisesteder

Du kan ikke besøge Jægergårdsgade uden at forkæle dine smagsløg hos en af de fine restauranter eller mindre caféer. I den hyggeligste storbystil kan du sætte dig ned og nyde en kop kaffe ud til gaden, der på trods af sin centrale lokation ikke er særlig trafikeret.

Derudover vil restauranter som Restaurant Ombord, Fika og Mr. Mums blot være nogle af de fantastiske spisesteder, der vil feje benene væk under dig. Der er trods alt over 15 forskellige restauranter/barer, som du kan få stor nydelse af!

Slap af, og få styr på kroppen

Hvis du søger afslapning, kan Jægergårdsgade også være svaret på dine bønner. I den ene ende af gaden ligger det populære Yoga Collective. Som navnet antyder, er dette stedet, hvor du kan lette ventilen og få den negative luft og energi sivet ud af kroppen. Derudover kan du også få holdt fleksibiliteten ved lige og forhåbentlig slippe af med ubehagelige spændinger i kroppen.

Hvis du døjer med smerter på grund af spændinger, er Yoga Collective ikke nødvendigvis det rette sted for dig. Under 10 minutters gang fra Jægergårdsgade ligger Ny Banegårdsgade. Denne gade kan tilbyde dig en yderst kompetent smerteklinik i Århus, hvor du med stor sandsynlighed kan komme dine smerter til livs én gang for alle.

Shopping for enhver smag

Jægergårdsgade byder ikke kun på lækker mad, kolde drikke og yoga. Denne gade er også et oplagt sted at besøge, hvis du er ude efter nyt til boligen, klædeskabet eller blot er på udgik efter en spændende og anderledes butik.

Til boligen er der butikken NR4, hvor du kan finde et sortiment af dansk design, kunsthåndværk og interiør. Du vil med garanti ikke blive skuffet, hvis du går på rov i denne butiks udvalg af design i høj kvalitet!

Til klædeskabet er der en butik, hvis navn virkelig formår at afspejle den hyggelige gade. Navnet er Strikkepinden & den lille Zebra. Her finder du et bredt udvalg af alverdens former for garn, som du kan strikke om til den flotteste sweater. Derudover kan du komme til strikkecafé i butikken, hvor der er plads til både den erfarne strikker og den nye strikkerekrut.

Når det kommer til en anderledes butik, kan du passende stikke hovedet ind hos Stribeladen. I mere end 30 år har denne butik tilbudt kunder et stort udvalg af interessante, underholdende og nervepirrende tegneserier.

Besøg Jægergårdsgade

Denne lille guide har kun fortalt om en meget lille håndfuld af gadens store udvalg af fantastiske butikker. For at blive klogere på den hyggelige Jægergårdsgade bør du erfare stemningen, stederne og området på egen krop!

Efterlad en kommentar