Jægergårdsgade

Gode træningsmuligheder i Aarhus

By 9. september 2018 juni 3rd, 2019 Ingen kommentarer

At Aarhus bliver kaldt Smilets By er ikke tilfældigt. Byen rummer muligheder af enhver art, og uanset dine præferencer eller hobbyer har du uanede aktiviteter at tage dig til. Er det træning, der har stjålet dit hjerte, er der ligeledes rig mulighed for at prøve en masse forskellige discipliner, og en stor del af dem ligge lige omkring Jægergårdsgade.

Vi har lavet en oversigt over forskellige træningsmuligheder tæt på Jægergårdsgade, og vi har sørget for at tænke kreativt og få forskelligartede discipliner med. Forhåbentligt finder du ny inspiration og motivation til at begynde på en ny træningsform i den nærmeste fremtid.

Fitnesscenter

På begge sider af Jægergårdsgade – både i Scandinavian Center og på Dalgas Avenue – ligger Fitness World, og her er der rig mulighed for at træne. Om du er mest til styrketræning, step, spinning, yoga eller noget helt femte, er dette stedet for dig. Mod et mindre månedligt beløb kan du træne alt det, du vil, og du kan veksle imellem de mange forskellige centre i byen. Bor du tæt på Jægergårdsgade, er det dog disse, der ligger tættest på.

DGI-huset

Selve Jægergårdsgade byder også ind med gode træningsmuligheder, nemlig DGI-huset. Her kan du spille badminton, klatre, danse zumba, spinne og meget mere. Det fungerer således, at du køber et klippekort, og hver gang du træner, koster det et eller to klip. På den måde betaler du kun, når du rent faktisk træner, hvilket er gavnligt for mange. 

Frederiksbjerg Idrætscenter

Er du mere til svømning, er der også god mulighed for det lige omkring Jægergårdsgade. Ved Ingerslevs Boulevard ligger Frederiksbjerg Idrætscenter med en stor og moderne svømmehal. I sommerhalvåret er der endda mulighed for at svømme de daglige baner i det nye udendørsbassin. Her er der generelt gode faciliteter, og der er plads til alle svømmere uanset niveau. 

Skov og strand

Det, der gør, at Jægergårdsgade og Frederiksbjerg i det hele taget har en så unik placering, er blandt andet den korte afstand til skov og strand. Begge dele rummer gode træningsmuligheder, hvis du er mere til at træne ude. Løb en tur i Marselisborgskovene, og rund eventuelt Stadionsøerne på vejen. Er du rigtig skrap, kan du også lægge en del af din løberute på stranden, så du får ekstra modstand fra det bløde sand. Du kan også nøjes med at tage en tur i bølgen blå, når vejret er til det. 

Hjemme

Slutteligt skal vi omkring muligheden for at træne hjemme, hvilket også altid er en god idé for dig, som gerne vil træne på skæve tidspunkter. Vil du gerne have adgang til anderledes og sjove træningsformer i hjemmet, kan du overveje at investere i en trampolin eller i et sæt træningselastikker. Begge dele giver muligheder for den slags træning, som slet ikke føles som træning. Det er sjov og leg med en rigtig god og sund sidegevinst.