Ren Kost & Krop

Jægergårdsgade 43-45

Ren Kost & Krop, en 22 år ung økologisk købmandsbutik, i Danmarks næststørste og gladeste by. Butikken er en økologisk pendant til en traditionel købmandsbutik – en uddøende race, trods behov for nærhed i kundevejledning. Vi er faktisk meget mere end bare en økologisk købmand. Vi bestræber os på at være en ‘one-stop’ købmand, hvor du som kunde kan få alt i økologi og biodynamisk. En alsidig specialbutik med sit eget økologiske og 100% glutenfri bageri, kompetent personlig vejledning i både kost og kropspleje.

Fundamentet for Ren Kost & Krop er økologi, biodynamik, bæredygtighed, naturlighed, miljøbevidsthed og omsorg – UDEN omveje. Kort sagt, fra helse til helhed!

I 1975 åbnede biodynamisk avler Bjørn Hald, Ren Kost. Varesortimentet bestod primært af biodynamiske grønsager fra eget gartneri, dertil et mindre sortiment i økologiske og biodynamiske tørvarer, lidt rengørings- og kropsplejeprodukter.
Ren Kost som helsekostbutik opstod i 1995, stadig med vægt på økologiske og biodynamiske varer.

Generationsskiftet i 1997, da John Niklasson og Susi Schumann købte Ren Kost, betød også øget fokus på værdigrundlaget for butikken. Parrets store interesse for ernæring, helsekost og butikkens veluddannede, indsigts- og omsorgsfulde personale, har betydet øget sortiment og varekendskab, også i kosttilskud og naturlig kropspleje. Udvidelse af sortiment medførte pladsmangel, og i 2012 flettede Ren Kost sammen med nabobutikken og “& Krop” til navnet.
Vi synes navnet illustrerer, at Ren Kost & Krop har et bredt sortiment i bæredygtige dagligvarer til fornuftige priser – tillige med kompetent vejledning