Yoga Collective

Jægergårdsgade 14, 2.sal

Hos Yoga Collective er yoga mere end fysisk træning. Vi tror på, at yogaen kan være vejen til finde ro i en travl hverdag, blive bedre til at slippe tankestrømmen, og blive mere tilstede i kroppen og nuet. Det handler ikke kun om at blive stærkere, blive mere smidig eller lave en svær yogastilling. Alt det er bare en ekstra bonus. Derfor kan næsten alle også være med på vores hold. Vi udbyder undervisning i hatha yoga, yin yoga, blid yoga og vinyasa yoga.

Når du går til yoga hos Yoga Collective, tager du dig tid til dig selv. De fleste af os, har mange bolde i luften, og navigerer i mange forskellige netværk og roller. Når du er på din yogamåtte, så er du bare dig selv, og det er gavnligt for både krop og sind.

Vi har over 20 yogaklasser om ugen, og du kan både købe klippekort og medlemskab, alt efter hvad der passer til din hverdag. Hos Yoga Collective er der 10% rabat til dig der er har nedsat indkomst fx fordi du er studerende, pensionist eller førtidspensionist.

Vi har også en shop med det lækreste yogatøj og yogaudstyr. Varerne kan ses online på vores webshop og før og efter yogaklasserne i Yoga Collective.

Læs mere om Yoga Collective på www.yogacollective.dk/studio og www.yogacollective.dk/shop