Ikke kategoriseret

Få en professionel til at klare havearbejdet

By 31. marts 2019 Ingen kommentarer

Det er ikke sikkert, du kan sætte tid af i hverdagen til at få ordnet haven. Derfor er det oplagt at vælge en professionel havemand, der kan ordne alle tænkelige opgaver i haven. Det kan være lige fra at luge bede og pille ukrudt op mellem fliserne til at klippe græsset og hækken. Mens du måske ikke selv ser frem til at klare disse former for havearbejde, ser en havemand frem til at bruge flere timer i din have og yde en god service. Derfor kan du roligt regne med, at der bliver taget kærligt hånd om din have, uden du selv skal røre en finger.

 

Find en havemand i Aarhus

I smilets by Aarhus findes der mange professionelle havefirmaer, som står klar til at tage udfordringerne op i din have. Men det er ikke kun privatpersoner, der kan have behov for en havemand i ny og næ. Mange virksomheder efterspørger hjælp til at trimme indkørslen, en parkeringsplads eller en gårdhave, så både nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere bliver taget godt imod. Det varierer fra havemand til havemand, hvilke services du kan få. Derfor er det en god idé at undersøge markedet og indhente forskellige tilbud. På den måde får du den havehjælp, du har brug for – og til den mest attraktive pris. Havemænd udregner typisk deres priser ud fra, hvor mange opgaver der skal løses, og hvor meget tid der skal bruges. Det kan også være en fordel at få flere opgaver klaret samtidigt, så du får en mængderabat. Bor du eller holder dit firma til i det østjyske, kan du eksempelvis alliere dig med havemandaarhus.dk. Havemand Aarhus tilbyder dig en række forskellige services. Haveservicen kan du få en enkelt gang, men du kan også vælge at få et abonnement, så din have til hver en tid fremstår præsentabel.

 

Det kan havemanden hjælpe dig med

Som nævnt varierer det fra havemand til havemand, hvilke services du kan få. Dog kan du som udgangspunkt regne med, at havemanden kan klare det mest gængse havearbejde såsom klipning af græs, lugning af bede, beskæring af dine blomster, planter og buske samt oprydning i haven. Om vinteren vil flere havemænd også tilbyde snerydning, og om efteråret kan det være nødvendigt med ekstra fejning grundet løse og nedfaldne blade. Er det ikke blot almindelige haveopgaver, du skal have krydset af på to do-listen? Det kan være, at dine fliser er ramt af flisepest, eller at du har et stort træ, der skal fældes. I så fald kan det også være relevant at kontakte en havemand, der kan klare mere omfangsrigt og tidskrævende havearbejde. Igen er det en god idé at indhente uforpligtende tilbud og eventuelt få flere havemænd til at besigtige din have.

 

Træk havemandens arbejde fra i skat

Det er naturligvis ikke gratis at få en professionel havemand til at få din have til at se smuk ud. Dog kan du glæde dig over, at du kan trække det meste havearbejde fra i skat. Langt de fleste opgaver inden for havearbejde falder under serviceydelser, som er fradragsberettigede. Du skal blot gemme din dokumentation for de udførte opgaver og indberette det udførte arbejde til SKAT.