Ikke kategoriseret

Buus AG – førende anlægsgartner i Aarhus

By 2. februar 2019 Ingen kommentarer

Skal du have lavet et grønt projekt på den ene eller anden måde, så er Buus anlægsgartner formentlig et meget stærkt valg. Der er tale om en virksomhed med mere end 25 års erfaring, og denne artikel kigger nærmere på nogle af de projekter, som Buus anlægsgartner har været med til at skabe.

For århusianerne bringer det måske nok en vis respekt frem, når man eksempelvis nævner Aarhus Ø som et eksempel på et projekt, Buus anlægsgartner har været med til at kreere. Men faktisk er det i den størrelsesorden og med den kvalitet, at virksomheden typisk arbejder. Derfor er der også mange gode grunde til at vælge netop Buus AG, hvis man vil have det bedste af det bedste.

Det kan være til et meget stort projekt eller noget mere beskedent, hvor det bare skal gøres ordentligt. Det kunne være, at der skulle sættes et støjhegn op, hvilket er noget, netop Buus er eksperter i. Netop et støjhegn er relevant for rigtig mange, som gerne vil kunne holde styr på larm og støj i hverdagen – en ting, som for mange er problematisk i dagens Danmark, hvor støj fylder mere og mere og ro er en mangelvare.

Bruuns galleri

Af konkrete projekter springer mange ting selvfølgelig i øjnene i Aarhus-området. Der er ingen tvivl om, at Bruuns galleri er en af byens absolut mest imponerende bygninger og områder, og her har man altså spillet en afgørende rolle hos Buus Anlægsgartner. Det er også et projekt, man kan være ganske stolte af, da det er placeret lige midt i kernen af Jyllands hovedstad og dermed er et ret kompliceret projekt.

Der er selvfølgelig mange ting, som gør Bruuns Galleri specielt, men først og fremmest er det, at det er det eneste rigtige storcenter i Aarhus. Det spærrede derfor øjnene op hos mange, da man pludselig havde noget i Aarhus, som i høj grad kunne konkurrere med de store steder i hovedstaden.

Aarhus Ø

Af nyere projekter er det selvfølgelig ganske svært at komme udenom Aarhus Ø, som er et ganske unikt område ved havnen i Aarhus. Det er et sted, hvor der fortsat bygges og udvikles, men det er så sandelig også et område, som allerede er ganske populært blandt byens beboere samt folk udefra. Stemningen er god, og det mærkes særligt om sommeren, hvor mange folk ligger ved havnen i flere timer.

Isbjerget

Omkring Aarhus Ø ligger også Isbjerget, som ganske simpelt er lidt af en perle i Danmarks næststørste by. Det er et område, hvor lejlighederne selvfølgelig er lækre og med en god placering med havudsigt, men det er langt fra det eneste, som Isbjerget kan.

Buus AG har haft en stor betydning for den atmosfære, som man finder ved Isbjerget, hvor det nærmest føles som at komme ind i en lille by på havnen. Det er netop den slags projekter, Buus er dygtige til, fordi de har en føling af, hvad folk tager til sig, og hvad der er brug for, hvis der skal skabes en god atmosfære.