Jægergårdsgade

Boligbutikker i Århus

By 13. maj 2019 Ingen kommentarer

Århus har stadig titlen som Danmarks andenstørste by og Europas kulturhovedstad i 2017, og dette har trukket både flere mennesker og butikker til byen. Er du vild med boligindretning og trends, så er der heldigvis en række forskellige butikker, du kan gå på jagt i. Hvad enten du er til dyrt design og unikke modeller eller til de større bolighuse, så finder du det hele i Århus – og endda inden for byens centrale del. Sæt dig ned og find inspiration til din bolig på de mange sider på nettet, såsom Alletiders Bolig, og gå på jagt i de mange boligbutikker, du finder rundt omkring i Århus. Vi guider dig til nogle af de bedste boligbutikker, som vil give dig et væld af muligheder for at indrette din drømmebolig.

Bolia

Møbelvirksomheden Bolia har i de senere år taget Europa med storm, og de bruser frem med mange nye butikker rundt omkring i Europa. Her finder du skandinavisk design af høj kvalitet, og så ligger deres møbler inden for et prisleje, der spænder meget bredt. Du finder alt fra sofaer og lænestole til nye kopper, potter og vaser. Bolias designere mestrer at skabe nutidige designklassikere, der henter inspiration fra møbelhistorien og blander det med nye tanker og ideer. De er særdeles gode til at følge tidens trends, og derfor vil du også blive mødt af veloursofaer, farvede vægge og træstole. Butikkerne er i sig selv enormt flotte, og derfor er det et besøg værd.

Paustian

Møbelforhandleren Paustian har i mange år haft sin faste plads nede ved Aarhus Lystbådehavn, men de er nu også rykket ind på den bedste placering i Århus. I den store, hvide bygning overfor Magasin ligger der ikke længere Illums Bolighus, men en stor Paustian i stedet for, der rummer endnu flere møbler, end de har gjort før. Her finder du alle de kendte designklassikere fra Charles Eames, Poul Henningsen og Arne Jacobsen, som designer produkter, der er tidløse. Disse produkter er af den bedste kvalitet, og så vil de sjældent tabe deres værdi. De velkendte designs og deres kvalitet afspejles også af deres priser, som er, som de nu engang er på designklassikere.

MondaySunday

Denne butik er en mindre en af slagsen, og det er en af de nye drenge i klassen, men den fortjener dog at blive nævnt. Det nye brand MondaySunday har åbnet en lille butik midt på strøget, hvor du kan købe fine ting til din bolig, som kan pynte på badeværelset, i stuen eller på kontoret. Priserne er noget, som alle kan være med på, og så følger de godt med, når det gælder farvevalg og flotte designs. Deres mange notesbøger, kalendere og weekly-planners er holdt i et enkelt design, som er en fryd for øjet.

Decorate Shop

Sidste boligbutik vi kommer omkring er den populære boligbutik Decorate Shop som holder til i Jægergårdsgade. Her finder du brugskunst, plakater, møbler og meget andet, og deres varer er nøje udvalgt efter, hvad der passer ind i butikkens stil. Her finder du moderne varer, der samtidig har både charme og varme, så de passer ind i enhver bolig, der har sans for detaljerne. Deres priser svinger, alt efter hvilket brand varerne er fra, men oftest vil du kunne finde noget til gode priser. Butikken er især et hit hos de yngre voksne, som gerne vil indrette deres hjem med små, fine detaljer og tekstiler af god kvalitet.