NR4

JÆGERGÅRDSGADE 51
8000 AARHUS C
TLF. 21690952

Mandag til torsdag  11.00 – 17.30
Fredag 11.00 – 18.00
Lørdag 10.00 – 14.00

Hjemmeside: www.nr4.dk

FACEBOOK

I NR4 præsenterer Helenaa Hedegaard et udvalg af den bedste danske design og kunsthåndværk for dig direkte fra værk- stederne. Få af designerne er “upcoming” og andre er anerkendte både i Danmark og i udlandet – Helenaa Hedegaard er selv keramiker uddannet på Glas-og Keramikskolen på Bornholm, hun designer bla. en lampeserie samt unikakeramik.

Konceptet for butikken er, at forskellige designere passer butikken på skift – så som kunde vil du møde passionerede designere indenfor forskellige designområder hver dag – spørg meget gerne, hvis du vil vide mere om produkternes idé og tilblivelse.

Butikkens mål er: – at skabe en nærværende købsoplevelse hvor du kan bruge alle sanser – at præsentere produkter i butikken er af en høj og professionel standart  – at produkterne matcher hinanden, så du kan skabe en helhed af de ting du køber i butikken – at præsentere produkter i forskellige prisklasser, fra små gaver til større klassikere – at sælge produkter som holder resten af dit liv.

Du er meget velkommen til at kigge indenfor – men pas på, måske vil du forelske dig i et eller flere af vores produkter!