Få succes med din butik i Jægergårdsgade

Jægergårdsgade er blandt aarhusianere kendt som et fantastisk café- og butiksmiljø, hvor kvaliteten, nærværet og det unikke indtryk er i højsædet. Som ejer af en forretning på gaden er det ofte disse indtryk, man ønsker at videregive med sin butik. Når en forretning tiltrækker kunder på den populære gade, har den opnået den eftertragtede succes.

I en butiks opstartsperiode såvel, som når en butik skal sikre overskud over en længere periode, er det vitalt at fokusere på at forbedre, hvad der kan forbedres kan. I denne artikel undersøges det, hvad du som butiksmedarbejder eller ejer bør prioritere for at sikre, at dit foretagendes bliver eller forbliver succesfuldt.

Dit produkt

Vigtigst af alt er dit produkt. Hvad du sælger, er dit levebrød, og det er det, der i sidste ende vil sikre dig succes. Kundernes oplevelse med dit produkt er altafgørende. Når du tilfredsstiller, overrasker og imponerer dine kunder, vil de sprede ordet om dit foretagende. Sørg derfor for at du aldrig går på kompromis med kernen af din forretningsmodel. Fortsæt med at forbedre, nytænke og levere varen.

Dit netværk

Jægergårdsgade danner rammen for et stærkt netværk af forretninger, butikker og madsteder. Brug dine ligesindede på gaden. Netværket er din stærkeste handelskanal, mulighedsfinder og reklamesøjle. Når du bruger dit netværk positivt ved selv at gavne andre forretningsforetagende på i dit netværk, vil du opleve at også din butik får fremgang.

Når gadens forretninger er ambassadører for hinanden, vil de alle indbyrdes opleve at muligheder deraf fødes.

Din atmosfære

Forretningens atmosfære er kundens førstehåndsindtryk. Dette er essentielt for enhver butik og bør aldrig undervurderes. En butik skal være indbydende, åben og ikke mindst ren, så alle kunder vil føler sig trygge. Ligeledes er butikkens renlighed en klar indikator for produktets validitet. Hvis omgivelserne er snuskede, beskidte og rodet vil kundens tillid til produktet hurtigt falde.

Du kan derfor vælge at investere i erhvervsrengøring, således at du er sikret, at din butik altid er klargjort, flot og præsentabel. Hos jysk-totalservice.dk tilbydes rengøring af høj kvalitet, hvor du i samarbejde med firmaet finder en passende rengøringsløsning for dit foretagende.

www.skywork.dk/kompetencer/facader/facaderens/ kan fx også hjælpe med at sikre, at din facade er pletfri, således at din butik er indbydende helt ude fra gaden. Deres rengøring er personlig efter din facade, så du er sikret en tilpasset behandling af din forretning.

Det kan i samme forbindelse være en rigtig god idé at gøre det så nemt som muligt for dine kunder at finde siddepladser i din butik. Langt de fleste lejemål og ejendomme i Jægergårdsgade er ikke just de største i byen, medmindre du selvfølgelig er klar til at betale for det. Omvendt er der rig mulighed for også at tage butikken ud på selve gaden, hvilket mange af vores restauranter har gjort med stor succes. Overvej i denne forbindelse en markise eller anden overdækning, så en smule regn ikke afholder kunderne for at trække uden for – se evt. mere på Markiseeksperten.dk.

Dit image

Dit image er kundens måde at lære dig og dit koncept at kende på. Byg et stærkt image, og giv derved din forretning personlighed, som vil tiltale din primære målgruppe. Personlighed skabes både ved indretningen af din forretning, ved designet af din hjemmeside, valget af eventuelle sponsoraftaler, opbygning af forretningens koncept og ikke mindst brugen af de sociale medier.

Ved at aktivt udnytte de muligheder, som sociale medier tilbyder, imødekommer du en langt større kundegruppe. Du spreder budskabet om din forretning, ligesom du får dit koncept ned på et jordnært niveau.

Din tilgængelighed

For at sikre dig flest mulige kunder skal du være tilgængelig. Det betyder i praksis, at du bør bestræbe dig på, at dine åbningstider er belejlige for din kundegruppe. Ligeledes skal din forretning være nemt at komme i kontakt med – for eksempel ved at du har en brugervenlig hjemmeside med nødvendige kontaktoplysninger eller chatfunktion.